Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g4.2g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g1g4.4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 8.4g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät5.9g5.9kcal1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal5g1.6g3g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal2.5g0.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.3g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g139kcal12.8g4.1g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779