Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7.7g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g4.5g6.4kcal1g0g0.3g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g0.9g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g4.4g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2.6g2.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko20g18kcal1.3g1.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g90kcal6.7g6.7g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045