Italialainen makaroonipata

Tomaattikastike:
1. Ruskista jauheliha ja mausta
2. Lisää n. 5dl tomaattimehua ja anne hautua n. 15 minuuttia
Kuorrtuskastike
1. Kiehauta rasva ja vehnäjauho
2. Lisää kerma vähitellen
3. Keitä hiljaa sekoittaen 5 min.
4. Mausta suolalla, muskottipähkinällä ja mustallapippurilla
5. Lisää 50 g juustoa kastikeeseen

Kaada vuokaan lihakastike, sitten keitetyt makaronit (5dl) ja lopuksi kuorrute.

Päälle juustoraastetta 50 grammaa ja uuniin 225 asteeseen 20 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Mruonala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4.9g6.8kcal0.9g0g0.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Tomaattimehu Marli6.1g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal3.8g5.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko19g26kcal1.9g2.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.8g13.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137322