Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.5g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal0.4g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.2g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1g3.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351