Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g8kcal0g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko20g4kcal0g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g21kcal0g1.5g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711