Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.7g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal0.6g0.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal0.3g0.3g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.2g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal1.5g1.5g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958