Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g6.1g7.2kcal1.1g0.1g0.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 4.4g1.9kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruusukaali 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal2.6g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko20g14kcal1.3g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.7g3.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959