Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)4.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g7kcal0.8g0g0.4g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal1.8g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko20g16kcal0.9g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.6g7.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185