Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.12g41kcal1.6g8g0.3g0.4g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g6g10kcal0.9g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g112kcal5g16g3g0.8g
Valittu annoskoko20g56kcal2.5g8g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal1.3g4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g286kcal12.8g40.8g7.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793