Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.3g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1g2.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.5g1.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.6g7.2g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877