Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 10g4.3kcal0g0.9g0g0.2g
Sokeri2g8.3kcal0g2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g6g22kcal0.9g3.5g0.4g0.6g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal1.8g13g2.8g1.8g
Valittu annoskoko19g43kcal0.9g6.5g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.5g3.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g223kcal4.6g33.5g7.2g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248