Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)5.1g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal1.6g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko20g14kcal0.8g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g70kcal4.1g3.6g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326