Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Hirvenliha 3.2g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal1.4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g7kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881