Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 10g5.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g2g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g2g2kcal0.4g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal3.2g3.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g24kcal1.6g1.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g123kcal8.2g8.2g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576