Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal1.4g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g9kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.6g3.1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711