Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 8.3g13kcal1.6g0g0.7g0g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 1.4g1kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal3.2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko20g16kcal1.6g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g84kcal8.2g2.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260