Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.4g4.7kcal0.3g0.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g5.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal5g2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko20g26kcal2.5g1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g131kcal12.8g5.1g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426