Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%2.9g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal0.2g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.1g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.5g3.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204