Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)4.9g36kcal0g0g3.9g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1.4g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi, tumma0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta8g29kcal1g5.6g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g175kcal2.4g21.6g8.6g0.6g
Valittu annoskoko20g88kcal1.2g10.8g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g44kcal0.6g5.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g449kcal6.2g55.4g22.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740