Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g7.3g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal1.2g1.8g1g0g
Valittu annoskoko20g11kcal0.6g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g58kcal3.1g4.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250