Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g17kcal2g0g1g0g
Ranskankerma Valio2.5g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.1g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Pekoni Pirkka2.3g6.8kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g69kcal4.8g0.6g5.2g0g
Valittu annoskoko20g35kcal2.4g0.3g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.2g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g1.5g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161