Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti4.9g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Paprika punainen 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g7.4g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal2.2g1.4g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g27kcal1.1g0.7g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.6g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g136kcal5.6g3.6g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310