Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)10g12kcal0.6g1.4g0.4g0.3g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g4.2g5.6kcal0.9g0g0.2g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal3g2.8g2g0.6g
Valittu annoskoko20g22kcal1.5g1.4g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g110kcal7.7g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860