Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi5.9g7.3kcal0.2g2g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Margariini 80% keskiarvo2g14kcal0g0g1.6g0g
Perunajauhot,rainbow3.9g13kcal0g3.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g113kcal1.4g19g3.8g0.2g
Valittu annoskoko20g56kcal0.7g9.5g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.4g4.8g1g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.5g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901