Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus8.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)8.4g9kcal1.9g0g0.2g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.7g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal5.2g1g2.2g0.6g
Valittu annoskoko20g22kcal2.6g0.5g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.3g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g113kcal13.3g2.6g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890