Parsakaali-perunamuusi

Kuori ja keitä perunat.

Höyrytä/keitä parsakaali pehmeäksi.

Sekoita kaikki aineet keskenään muusiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Enilssoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.5g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Parsakaali brokkoli 7.6g2.7kcal0.4g0.1g0g0.2g
Maito, Kevyt4.3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal1.2g2.2g2g0.6g
Valittu annoskoko20g17kcal0.6g1.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.3g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g85kcal3.1g5.6g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174451