Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g11g24kcal2g0g1.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.3g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.4g5.5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2g7.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g86kcal5.8g3g5.4g0.4g
Valittu annoskoko20g43kcal2.9g1.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.5g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g221kcal14.9g7.7g13.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308