Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.1g9kcal0.8g0g0.7g0g
Tomaattimurska 8.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal1.6g1.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko20g16kcal0.8g0.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g81kcal4.1g3.6g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175345