Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.5g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g119kcal2.4g15g5g0.6g
Valittu annoskoko20g59kcal1.2g7.5g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.6g3.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g305kcal6.2g38.5g12.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070