Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio9g6kcal0.9g0.4g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.9g1.2kcal0.3g0g0g0g
Mansikka 7.4g3.4kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal2.4g2g0g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal1.2g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.6g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.2g5.1g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191