Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g2.3g8kcal0.2g0.5g0.6g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.5g1.9kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal4g1.6g3.2g0g
Valittu annoskoko20g27kcal2g0.8g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g139kcal10.2g4.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006