Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Voi 0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.3kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g61kcal3.8g1.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g31kcal1.9g0.8g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g157kcal9.7g4.1g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318