Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.1g3.6kcal0.6g0.3g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)11g3.3kcal0.1g0.4g0g0g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g2.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1.6g2.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko20g11kcal0.8g1.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.1g5.6g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181109