Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.1g4kcal0.4g0g0.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)7.1g22kcal1.2g3.8g0.2g0.9g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g2.5g11kcal0g2.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g153kcal3.2g18.2g7.2g1.8g
Valittu annoskoko20g76kcal1.6g9.1g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.8g4.6g1.8g0.5g
Arvot/100g100g391kcal8.2g46.7g18.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622