Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.6g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g2.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Punajuuri 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.6g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.8g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal4.1g2.6g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114