Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President4.1g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa8.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 1g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.2g0.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal1.1g0.4g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.6g2.1g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663