Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.2kcal0.8g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.6g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2.6g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.3g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.7g2.1g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475