Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g7g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal1.6g13g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g42kcal0.8g6.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.4g3.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g214kcal4.1g33.2g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210