Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu5.3g6.8kcal0.9g0.1g0.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.6g2.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P3.3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal3.2g2.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal1.6g1.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.2g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852