Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3g5kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 7.4g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal1.4g0.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.7g0.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.6g1.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648