Suklaamousse

Laita paloiteltu suklaa kattilaan kahvin kanssa.

Kuumenna niin että suklaa sulaa, anna jäähtyä.

Lisää seokseen keltuainen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää suklaaseokseen ja mausta konjakilla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Hanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pätkis minibites (140 g pussi)4.1g20kcal0.1g2.5g1g0g
Pandan maitosuklaa 150 g4.1g22kcal0.3g2.2g1.3g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.1g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Kahvi mustana 100ml2g0.1kcal0g0g0g0g
Konjakki/rommi/viski 40 til% alkoholia 0.5g1.1kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.8g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g141kcal1.2g9.8g10.6g0.2g
Valittu annoskoko20g70kcal0.6g4.9g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g35kcal0.3g2.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g359kcal3.1g25g27g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193289