Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.3g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.4g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.6g4.1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355