Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 2.8g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.3g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal0.6g4.4g1g0.2g
Valittu annoskoko20g15kcal0.3g2.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.5g11.3g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469