Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 1.7g6.5kcal0.3g1g0.1g0.2g
Margariini 70%, keiju laktoositon 2.4g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g2.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.7g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 4.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g82kcal2g8.6g4.2g0.8g
Valittu annoskoko20g41kcal1g4.3g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.5g2.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.1g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475