Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g5.5g2.3kcal0g0.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g14g15kcal2.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal5.4g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko20g19kcal2.7g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g95kcal13.8g1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184