Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.9g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Voi 1.2g8.6kcal0g0g1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 4g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal1.8g3.6g3g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal0.9g1.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.5g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g129kcal4.6g9.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282