Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g6g9kcal1g0g0.5g0g
Vesi6.4g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g6.4g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal2.2g1.6g1g0g
Valittu annoskoko19g13kcal1.1g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g66kcal5.7g4.1g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902