Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5g2.1kcal0.5g0g0g0g
Suklaa tumma 3.6g19kcal0.1g1.9g1.1g0.2g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.1g20kcal0.4g0.1g2g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)2.9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g132kcal2.2g16.2g6.2g1g
Valittu annoskoko20g66kcal1.1g8.1g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal0.6g4.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g340kcal5.6g41.5g15.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191