Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka1g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g2.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g8kcal0.8g0.6g0g0g
Valittu annoskoko20g4kcal0.4g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g20kcal2.1g1.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167