Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)6.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemi laimennettu 1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g6.3g4.4kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal2.2g1g0g0g
Valittu annoskoko20g8kcal1.1g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.6g0.3g0g0g
Arvot/100g100g40kcal5.6g2.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280